brasserie bijna thuis zakkelijke event
Brasserie bijnathuis logo

De brasserie waar u zich meer dan thuis voelt

Vergaderlocatie Den Haag en Rijswijk

Brasserie Bijna Thuis verwelkomt u op de unieke locatie van het Overvoorde bos, de ideale setting voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Onze Brasserie in Rijswijk bevindt zich op een centrale locatie vlakbij Den Haag. Met vijf diverse zalen variërend in capaciteit vanaf 4 tot 250 personen, bieden we flexibele en stijlvolle vergaderlocaties aan bedrijven, sportverenigingen en particulieren. Of u nu een volledige dag, een halve dag of een avond evenement in gedachte had, onze faciliteiten en service zijn volledig afgestemd om uw specifieke behoeften te vervullen. 

Vergaderruimte huren bij Brasserie Bijna Thuis

Onze vergaderruimtes zijn ideaal voor het houden van productieve teambesprekingen, inspirerende brainstormsessies en succesvolle presentaties. Bedrijven en sportverenigingen vinden bij ons de perfecte ambiance voor elk soort bijeenkomst. Van een strategisch ontbijt tot een afsluitende borrel. Onze zalen zijn ontworpen om aan te passen aan de unieke dynamiek van uw team en bijeenkomst. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van verschillende arrangementen.

Vergaderzaal huren

Huur een vergaderzaal en ontdek de veelzijdigheid die onze locatie te bieden heeft. Met opties voor dagdelen of volledige dagen, bieden we ruimtes die ideaal zijn voor zowel formele als informele zakelijke bijeenkomsten. Onze zalen zijn voorzien van alle gemakken en kunnen worden ingericht voor diverse evenementen. Van professionele conferenties tot gezellige netwerkbijeenkomsten.

De juiste locatie voor een zakelijk evenement

Onze locatie biedt niet alleen zalen voor vergaderingen en seminars, maar ook voor sportverenigingen die een ruimte nodig hebben voor ontbijt en teambesprekingen. Wij kunnen elk zakelijk evenement faciliteren. De zalen zijn multifunctioneel en bieden opties voor lunch arrangementen, koffietafels, diners en borrels, waarbij alles tot in de puntjes geregeld kan worden.

brasserie bijna thuis tafel met drinken en eten
brasserie bijna thuis vergaderzaal

Contact

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze zalen en uitgebreide service uw volgende bijeenkomst onvergetelijk kunnen maken. U ontvangt binnen 24 uur een reactie en een op maat gemaakte offerte van ons.

    brasserie bijna thuis contact