brasserie bijna thuis groepen zaal verhuur
Brasserie bijnathuis logo

De brasserie waar u zich meer dan thuis voelt

Zaalverhuur in Den Haag en Rijswijk

Wilt u een zaal huren in Rijswijk? Bij Brasserie Bijna Thuis verwelkomen we u graag voor iedere bijeenkomst. Of het nu gaat om een bruiloft, babyshower, vergadering of een ander evenement, onze zalen zijn ‘op maat’ beschikbaar. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving kunt u de hele week bij onze locatie terecht voor een onvergetelijke ervaring waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

 

Dit betekent dat wij de inrichting van de door u gehuurde zaal afstemmen op uw specifieke wensen. Zoekt u een intieme ruimte voor een kleinere groep mensen en wilt u niet de kosten voor een grote zaal? Wij bieden u een passende ruimte die op een comfortabele manier plaats biedt aan 5 tot 250 personen. Zo betaalt u alleen voor de ruimte die u nodig heeft.

brasserie bijna thuis tafel gedekt
brasserie bijna thuis

Zaal huren in Rijswijk voor uw evenement

Geniet van de charme en de rust van onze unieke locatie. Omgeven door het groen van het Overvoorde bos en niet ver van de levendige stad, biedt onze zaalverhuur de perfecte balans tussen natuurlijke sereniteit en toegankelijkheid. Na uw evenement kunt u met uw gasten nagenieten in onze sfeervolle ruimtes. En met onze eigen ruime parkeergelegenheid bent u verzekerd van gemak en comfort.

Menukaart

Laat u meevoeren door de liefdevolle bereiding van elke maaltijd in onze keuken, waar zorg en aandacht samenkomen om uw bezoek onvergetelijk te maken. Uw culinaire avontuur begint hier. Over smaak valt te twisten, maar Brasserie Bijna Thuis is onvergetelijk. Verken de unieke sfeer en bekijk wat de menukaart van ons restaurant in Rijswijk te bieden heeft!

Op zoek naar een zaal? Verhuur bij Brasserie Bijna Thuis

Wij staan bekend om onze unieke locatie en uitstekende zaalverhuur mogelijkheden, waarbij elke zaal een eigen karakter heeft en aanpasbaar is voor een breed scala aan events, zoals:

  • Familiebijeenkomsten
  • Lezingen en presentaties
  • Vergaderingen
  • Trainingen en cursussen
  • Lunches en buffetten
  • Workshops
  • Bruiloften
  • En Meer.

Indien gewenst bieden wij een volledige service, van de aankleding tot de invulling, om uw event perfect aan te laten sluiten bij uw wensen. Enkel zaalverhuur is uiteraard ook mogelijk. Geniet van de natuurlijke rust en de culinaire hoogstandjes die wij te bieden hebben.

Bij ons restaurant een zaal huren

Combineer uw evenement met een diner of lunch uit onze Aziatische en Mediterraanse keuken en maak de beleving compleet in onze restaurantzaal. Onze gastvrije ambiance en aandacht voor detail zorgen voor een hoogtepunt die uw viering naar een hoger niveau tilt. U kunt ook bij ons terecht voor zakelijke events of andere arrangementen.

Wij begrijpen het belang van persoonlijke aandacht en maatwerk bij het vieren van uw speciale gebeurtenissen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor zaalverhuur in Den Haag en Rijswijk te bespreken. U ontvangt binnen 24 uur een reactie en een op maat gemaakte offerte van ons. Ontdek de perfecte locatie voor uw volgende evenement!

Contact

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze zalen en uitgebreide service uw volgende bijeenkomst onvergetelijk kunnen maken. U ontvangt binnen 24 uur een reactie en een op maat gemaakte offerte van ons.

    brasserie bijna thuis contact